Om Kaféet

menukafe11Tillsammans har vi som arbetar här försökt att återskapa en tidstypisk miljö, där allt från dåtidens vackra tapetmönster till möblemanget bidrar till att bevara och lyfta fram husets hundraåriga historia.

Inomhus har vi ett 50-tal sittplatser, men när årstiden gör det mer lockande att sitta utomhus är trädgården inte bara vacker och vilsam utan rymmer också många fler. Kort sagt – vi har gott plats för både fika och funderingar.

Bara lite småsugen? Gör dig en smörgås och ta en kopp kaffe eller te i all enkelhet. För den som är sugen på lite sött och gott så har vi hembakta wienerbröd på smör, bullar och klassiska finkakor. Får det lov att vara en mazarin, kejsarkrona eller kanske en katalan? Varje dag serverar vi vår stora brödbuffé, där ni kan smaka på alla våra sorters bröd och pålägg från lokala och regionala leverantörer. Här kan du prova Wrångebäcks ost från Hjo, och älg, hjort och fårkött från våra vänner på närliggande Holma gård. Allt givetvis ekologiskt.

Miljön på Nolbygårds ekoKafé passar utmärkt till såväl fester som dop och begravningar. Kom in och prata med oss så ska vi se tilll att hitta bra lösningar för din sammankomst.

Välkomna till unika Nolbygårds Ekokafé – Det blir inte godare än här.

Nolbygårds Ekokafé är KRAV-certifierade och uppfyller KRAVs regler för restaurang och storhushåll.
Läs mer här!

DSC_0444DSC_0438c