IMG_1082

Lite trångt o dant men baket är igång…

IMG_10831

Och lite av det färdiga:Mandelbullar,kanelbullar,blåbär, vaniljbullar,muslifrallor,äpplepaj och wienerbröd ner ifrån och upp..

Färdigjästa muslibröd….

Färdigjästa muslibröd….

Så var man igång på riktigt……efter en månad får jag nog säga att det har gått över förväntan. Kunder kommer och de flesta verkar nöjda. Det är ju förstås fortfarande mest vänner och vänners vänner, men det är ju så vi bygger upp kundkretsen,ryktet sprider sig i större och större ringar så länge folk är nöjda då förstås……Det mesta har nog blivit bra, men är fortfarande lite osäker på surdegsbröden, goda men ibland för platta….. har inte hunnit konsulta någon erfaren surdegsbagare än.

Bygger så sakteliga upp sortimentet men någon nyhet varje dag. Trots mina över 15år i branschen, känner jag mig som en kalv på grönbete, har ju mest jobbat med halvfabrikat de senaste åren men det finns ju inga ekologiska sådana, tack o lov, så det blir att göra allt från grunden, vilket ju är både kul å tillfredställande, vet ju precis vad som finns i bakverken. Men som sagt det tar lite längre tid, men tid e pengar eller? i längden så…..
Annars är nästa projekt att bygga ett förråd på baksidan, har ju nu en högst tillfällig kärra som är ful som stryk och ganska opraktisk. Så det ska bli ett gemensamt förråd för ved, utemöbler och mjöl med separata dörrar förståss…..Så det blir fram med älsklingshammaren och snickarbältet, kul