IMG_10991

Nymålad degblandare…

IMG_11011

Den nya vattenkokaren,fräck och praktisk

IMG_11021

Panel omålad varmt och mjukt ljus men inte så avtorkbar..

IMG_11051

……och på plats.

IMG_11531

Kyldisken innan ny panel och målning, bara rostfritt som en operationssal….

IMG_11541

I målartagen….

IMG_11551

Målad och fylld kyldisk, vackrare och varmare, men lysrören ska bytas till varmare…

Nu var det ett tag sen. Har inte haft riktigt tid av förklarliga själ. Har bakat och bakat. Och handlat och handlat och fortsatt investera i nya mer fungerande prylar….En ny vattenkokare som synes, dammsugare som verkligen behövdes och moppehjälm som i synnerhet behövdes, så det inte blir fler böter av polisen….

Sen var det sagan med degblandarna. Nu äntligen slut. Skrotade en som inte fungerade alls och hittat krok o vinge till den gråa som målats Albingrågrön likt en gammal Albin båtmotor. Blev lite frächare men det är ju ingen fantastisk maskin precis men ett komplement till Björnen. Den skvätter mjöl även vid små degar, inte så kul, men ganska kul om man står brevid och ser mjölfontänen….
Annars känns det som ett fungerande bageri, nära till allt och det mesta i en fungerande ordning. Lie trångt med cafépersonalen tidvis men det går bra. Kunderna strömmar till i synnerhet på lördagar och verkar mycket nöjda, så visst har vi flyt just nu, och det känns ju bra….
Ps. vill ni hänga med vad som händer, lite oftare, Får ni gilla facebooksidan: ”Nolbygårds Ekobageri Nolbygårds Ekocafé”Ds.