Vårt bröd
Bröddagar
Bröd som bakas varje dag: Levain, Bondbröd, Dansk rågbröd, Frukt- och nötbröd,
Måndag
Müslibröd,
Tisdag
Emmerbröd,
Onsdag
Rostad Havre
Torsdag
Emmerbröd
Fredag
Surpumpa
Lördag
Potatisbröd
Jästbröd
Bondbröd
Vårt mest godmodiga bröd, som passar till allt,
är ett långjäst bröd bakat av siktad dinkel,
rågsikt, jäst och salt.
Müslibröd
Ett fylligt bröd med hasselnötter, solrosfrön och russin.
Spetsbarkis
Goda långjästa franskbröd av fyra ingredienser siktat dinkel, vatten, jäst och salt.
Så smakrikt blir bara bröd som får tid på sig. Tålamod och kärlek ger brödet dess utvecklade smak..
Spetsfrallor
Goda långjästa franskbröd av fyra ingredienser siktat dinkel, vatten, jäst och salt.
Så smakrikt blir bara bröd som får tid på sig. Tålamod och kärlek ger brödet dess utvecklade smak.
Torpalimpa
Vårt svar på den klassiska sötlimpan. Dock är det en lite kompaktare sötlimpa än vanligt, bakad av siktad dinkel, rågsikt, sirap, jäst och salt. En limpskiva med ett tjockt lager messmör smakar nostalgi.
Vitlöksbaguette
Goda långjästa franskbröd av fyra ingredienser siktat dinkel, vatten, jäst och salt.
Dessa minibaguetter är förgyllda med ugnstekt vitlök och smör….!
Surdegsbröd
Vitlöksbaguette
Ett saftigt surdegsbröd med bara rågmjöl och rågkärnor solrosfrön, linfrö, sirap och malt.
Finskt rågbröd
Ett surdegsbröd som fått jäsa fyra dagar för att utveckla denna fylliga smak, som ett finskt rågbröd
som enbart består av rågmjöl, svedjeråg, surdeg och salt.
Frukt & Nöt
Som ni ser är det mycket frukt o nötter i detta goda bröd som även detta bara är bakat av rågmjöl.
Kryddbröd
Ett saftigt och kompakt surdegsbröd där dinkelmjölet återkommer i tre olika former: som helkorn,fullkornsmjöl och som siktat. Linfrö och anis är också med på ett hörn och sätter sin prägel på smaken.
Levain
Ett gott ljust surdegsbröd av dinkel och fullkornsdikel och salt.
Äpple och kanelbröd
Ett surdegsbröd med dinkel, grovt rågmjöl och skurna färska äpplen och kanel.
Nästan som att äta äppelbullar – fast utan socker och ack så mycket mera nyttigt!
Emmerbröd
Även detta ett surdegs bröd men med Emmer ett ursprungsmjöl långt tidigare en dinkel,
grövre och med annan smak.