Vårt bröd

Bröddagar

Bröd som bakas varje dag: Levain, Bondbröd, Dansk rågbröd, Frukt- och nötbröd,
Måndag

Müslibröd,

Tisdag

Emmerbröd,

Onsdag

Rostad Havre

Torsdag

Emmerbröd

Fredag

Surpumpa

Lördag

Potatisbröd

Jästbröd

Brod6

Bondbröd

Vårt mest godmodiga bröd, som passar till allt,
är ett långjäst bröd bakat av siktad dinkel,
rågsikt, jäst och salt.

muslibrod

Müslibröd

Ett fylligt bröd med hasselnötter, solrosfrön och russin.

Brod2

Spetsbarkis

Goda långjästa franskbröd av fyra ingredienser siktat dinkel, vatten, jäst och salt.
Så smakrikt blir bara bröd som får tid på sig. Tålamod och kärlek ger brödet dess utvecklade smak..

Brod3

Spetsfrallor

Goda långjästa franskbröd av fyra ingredienser siktat dinkel, vatten, jäst och salt.
Så smakrikt blir bara bröd som får tid på sig. Tålamod och kärlek ger brödet dess utvecklade smak.

Brod5

Torpalimpa

Vårt svar på den klassiska sötlimpan. Dock är det en lite kompaktare sötlimpa än vanligt, bakad av siktad dinkel, rågsikt, sirap, jäst och salt. En limpskiva med ett tjockt lager messmör smakar nostalgi.

vitlöksbaguette

Vitlöksbaguette

Goda långjästa franskbröd av fyra ingredienser siktat dinkel, vatten, jäst och salt.
Dessa minibaguetter är förgyllda med ugnstekt vitlök och smör….!

Surdegsbröd

danskt-ragbrod

Vitlöksbaguette

Ett saftigt surdegsbröd med bara rågmjöl och rågkärnor solrosfrön, linfrö, sirap och malt.

finskt-ragbrod

Finskt rågbröd

Ett surdegsbröd som fått jäsa fyra dagar för att utveckla denna fylliga smak, som ett finskt rågbröd
som enbart består av rågmjöl, svedjeråg, surdeg och salt.

frukt-not

Frukt & Nöt

Som ni ser är det mycket frukt o nötter i detta goda bröd som även detta bara är bakat av rågmjöl.

Brod1

Kryddbröd

Ett saftigt och kompakt surdegsbröd där dinkelmjölet återkommer i tre olika former: som helkorn,fullkornsmjöl och som siktat. Linfrö och anis är också med på ett hörn och sätter sin prägel på smaken.

levain1

Levain

Ett gott ljust surdegsbröd av dinkel och fullkornsdikel och salt.

Brod4

Äpple och kanelbröd

Ett surdegsbröd med dinkel, grovt rågmjöl och skurna färska äpplen och kanel.
Nästan som att äta äppelbullar – fast utan socker och ack så mycket mera nyttigt!

emmerbrod

Emmerbröd

Även detta ett surdegs bröd men med Emmer ett ursprungsmjöl långt tidigare en dinkel,
grövre och med annan smak.